Amics del coet Bétera

Presentació

presidenteL’inici sempre és complicat, però entre tots ho estem fent més senzill. Necesitem creure en este projecte, i fer creure a la resta del poble, per al benefici de tots, ja que. tindrem millors festes. Per este motiu combide a tots a formar part nosaltres, ja que cuants mes siguem millor.
Fins ara cadascún anava d’una banda, fins que hem pogut arribar al nexe d’unió, que no és ni mes ni menys, que l’amor per la pólvora. Eixa pólvora que ens volien arrebatar i que no han conseguit ni conseguiràn.
Espere, cosa que comparteisc amb la resta de socis d’esta Associació, que les entitats amigues del nostre poble, junt amb el consistori, ens recolçen en el nostre camí, per que al fi tots volem el mateix, fer del foc una cultura, un art, una passió.
Cosa que s’ha aconseguit en la dilatada història del nostre poble. Poble que fa del foc una religió, una forma de vida. Per que un poble sense la seua identitat i els seus costums no és un poble, i Bétera ho és.
L´Associació Amics del Coet de Bétera farà el que és pug, perquè nostra tradició perdure, de fet fem el mateix que els nostres iaios, i els nostres fills faràn el mateix. Però sempre amb la unio que és la que fa la força.

I que la llum, l’aroma i la música dels coets duré per sempre.

Diseño web Màxim Llistó | www.programadorinformatico.net
Social Links:
FACEBOOK